Transport gratuit incepand de la 3000 lei
0
0
Produse

Termeni si conditii

Termeni si Conditii de utilizare


Bine ati venit pe pagina de Termeni si Conditii . www.eclesia-art.ro

Produsele comercializate de Eclesia Art Impex si prezentate in magazinul online sunt oferite in baza urmatorilor Termeni si Conditii.

Eclesia Art Impex  va garanteaza corectitudinea informatiilor expuse pe Situl www.eclesia-art.ro

In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni flositi cu majuscule vor avea intelesurile specificate mai jos:

Vanzator : Eclesia Art Impex srl

Cumparator : poate fi orice persoana fizica , juridica sau entiate juridica care isi face Cont in Site si efectueaza o Comanda.

Client : poate fi orice persoana fizica sau persoana juridica care a obtinuc acces la Site, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre Eclesia Art Impex.

Utilizator : poate fi orice persoana fizica sau persoana juridica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului ,si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului descrise in Termeni si Conditii.

Cont : sectiune din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului tranzmiterea Comenzii, si care contine informatii despre Cumparator precum si istoricul Cumparatorului in Site.

Cosul tau : sectiune din Cont care permite Cumparatorului/Utilizatorului sa adauge produsele pe care doreste sa le achizitioneze.

Site : magazin online gazduit la adresa web ww.eclesia-art.ro

Comanda :un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Cumparator si Vanzator, prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona produse.

Campanie : actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de produse/obiecte, avand un loc limitat si predefinit, precum si o perioada limitata de timp.

Preturile produselor/obiectelor afisate in cadrul site-ului www..eclesia-art.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.Pretul , modalitatea de plata sunt specificate in fiecare Comanda.Vanzatorul va emite catre Cumapator o factura pentru obiectele livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii, poate fi transmisa si prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator in Contul sau.

Eclesia Art Impex precizeaza ca imaginea produselor/obiectelor are caracter informativ, iar produsele pot diferi de imagine in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara notificare in prealabil de catre producatori.Pretul produselor/obiectelor prezentate pe site-ul www.eclesia-art.ro, pot fi modificate de catre Eclesia Art Impex fara preaviz sau pot contine erori de operare.De asemenea, din considerente legate de spatiu, uneori descrierile produselor/obiectelor pot fi incomplete.

Promotiile-ofertele prezentate pe Site sunt valabile in limita stocului disponibil.

Proprietatea asupra obiectelor/produselor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in Comanda(intelegand prin livrare- semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului).

Cumparatorii Eclesia Art Impex pot returna obiectele cumparate, in ambalajul original, fara nici o urma de utilizare, in termen de 14 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea unui motiv.Returnarea obiectelor se va face pe cheltuiala cumparatorului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Cheltuielile de transport cad in sarcina Cumparatorului. Eclesia Art Impex va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 20 zile.

In cazul in care Eclesia Art Impex nu poate livra comanda din cauza ca obiectele/produsele nu se afla in stoc , cumparatorul va fi informat despre aceasta indisponibilitate .

Continutul acestui Site- texte, imagini, logo-uri, elemente grafice, baze de date-este proprietatea Eclesia Art Impex S.R.L. si este aparata de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr. 8/1996). Folosirea fara acordul Eclesia Art Impex  a oricaruia dintre elementele enumarate se pedepseste conform legilor in vigoare.

Eclesia Art Impex va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati.

Conform cerintelor Legii nr. 129/2018 pentru protectia persoanelor cu privire la protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal in sectorul comunicatiilor electronice, Eclesia Art Impex are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specifice, datele personale furnizate de catre si despre dumneavoastra.Informatiile cuprinse in formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor,completare facturilor si livrarea produselor comandate la adresele solicitate de cumparator.